de Melba methodiek digitaal

MiM

Melba is een begeleidingsmethode voor arbeidsintegratie die wordt toegepast in het bijzonder onderwijs en bij arbeidsontwikkelorganisaties. Reeds 400 organisaties gebruiken Melba.

 

 

Rendement verhogen
Melba kent vele toepassingen voor de methodische begeleiding van onderwijsinstellingen en arbeidsontwikkelorganisaties. Om het gebruik van Melba te vergemakkelijken, ontwikkelde LooV Advies de digitale variant van Melba. In MiM (Melba in Mavim) zijn de Melba handboeken toegankelijk via een webpublicatie. Alle Melba begrippen, documenten en formulieren staan overzichtelijk bij elkaar. Zo vindt u in enkele muisklikken wat u zoekt. Daarnaast maakt de digitale werkomgeving het beheer veel eenvoudiger. Ook zullen uw medewerkers de samenhang tussen de diverse documenten sneller zien. Zo zorgt MiM voor een grotere effectiviteit.

 

 

 

MiM is bovendien een waardevolle opstap naar de invoering van een kwaliteitsmanagementsysteem. Als centraal archief van uw kwaliteitsdocumenten en werkprocesbeschrijvingen, zorgt MiM ervoor dat u voldoet aan de eisen. MiM kan ook worden gebruikt in combinatie met het Participatieprocesmodel.

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van MiM? neem dan contact met ons op. 
Film over de implementatie van het Participatie procesmodel bij Laborijn

Contact

Sint Gerardusplein 21

5644 NG Eindhoven

m: 06 12 74 95 99

e:  info@loovadvies.nl