Tools voor de arbeidsmarkt

Boek All@Work | Participatieve Arbeidsintegratie

Het boek All@Work is geschreven om uitvoerders van de Participatiewet te ondersteunen bij een succesvolle implementatie ervan.  Participatieve arbeidsintegratie is de aanpak die hierin beschreven is. De eigen inzet van de burger speelt hierin een belangrijke rol. Deze wordt gecombineerd met een zakelijke, dienstverlenende en op lean gebaseerde inrichting van het bedrijfsproces.


Mavim Participatie Procesmodel voor arbeidsmarktregio's

Hoe kunnen gemeente en uitvoerders ervoor zorgen dat burgers goed begeleid worden in het vinden en houden van betaald werk.

In het boek All@Work is de aanpak uitgewerkt. LOOV Advies ontwikkelde in Mavim het Participatie Procesmodel dat zorgt uitvoerders ondersteunt bij de effectieve inrichting en uitvoering van het participatieproces. 


Melba methode als digitaal naslagwerk

In samenwerking Melba Nederland - Mariette van Hooff- digitaliseerde LOOV Advies het Melba systeem in Mavim (MiM). Dankzij dit digitale handboek heeft u direct vanaf uw computer of iPad toegang tot alle Melba kenmerken, definities en formulieren. Zo maakt MiM uw informatie snel en gemakkelijk oproepbaar.


Film over de implementatie van het Participatie procesmodel bij Laborijn

Contact

Sint Gerardusplein 21

5644 NG Eindhoven

m: 06 12 74 95 99

e:  henk@loovadvies.nl