Henk Loos

Niet alleen in mijn werk maar ook in mijn dagelijkse leven vind ik het fascinerend om te onderzoeken hoe organisaties werken en hoe je ze zou kunnen verbeteren: of ik nu een restaurant eet, in de rij sta om mijn paspoort aan te vragen, mijn boodschappen doe of in het ziekenhuis ben. De manier waarop de klant word geholpen zegt heel veel over de bedrijfsvoering van de organisatie.

 

Na mijn opleiding HTS bedrijfskunde heb ik gewerkt in de logistiek bij Volvo Car, Philips Healthcare en in de ICT bij onder meer Tulip Computers en Baan. Daarna ben ik in 2001 als informatiemanager en procesmanager aan de slag gegaan bij het sociale werkbedrijf Ergon in Eindhoven.

 

In 2008 heb ik LOOV advies opgericht om de bedrijfsvoering te verbeteren van mensgerichte organisaties. Daarin speelt het verbinden en verbeteren van de relaties tussen mens, proces en informatie.een cruciale rol. Met als resultaat dat de klanten tevreden zijn.

 

Mijn NLP achtergrond gebruik ik bij het begeleiden en coachen van veranderprocessen zowel individueel als in teams. 

 

Tijdens het schrijven van het boek All@Work heb ik de procesgerichte LEAV aanpak ontwikkeld om organisaties en hun medewerkers te helpen transformeren naar een nieuwe balans van winstgevendheid en mensgerichtheid

 

Ik ben geboren in Curaçao in 1960 uit een stel avontuurlijke ouders, die mij wereldwijs opvoedden. Als kind heb ik gewoond op verschillende plekken in het buitenland en in Nederland en heb ik me leren aanpassen in allerlei verschillende omstandigheden en in verschillende culturen. Tijdens een lange reis begin jaren negentig  door Azië heb ik niet alleen ervaren hoe veel mooie en verschillende culturen er zijn op deze planeet, maar kwam ik er ook achter hoe  goed het in Nederland is geregeld. 

 

In mijn vrije tijd reis ik nog steeds graag en zoek ik bijzondere plekken op.  Als penningmeester van de stichting Calcutta Rescue Nederland heb ik een speciale band met India.en de stad Kolkata.  Video impressie over de implementatie van het Participatiewet framework bij Laborijn

Contact

Sint Gerardusplein 21

5644 NG Eindhoven

m: 06 12 74 95 99

e:  henk@loovadvies.nl